نخستین نمایشگاه بین المللی جایگاههای سوخت و صنایع وابسته که از روز یکشنبه با حضور کارشناسان انرژی و صاحب نظران این حوزه در تهران دایر شده است ، فضایی مناسب و فرصتی مغتنم برای انتقال دانش و فناوری است.
این نمایشگاه که با هدف برقراری تعامل و هم اندیشی و تبادل تجربه و دانش بین شرکتهای مربوط از سوم تا ششم دیماه جاری در محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است می تواند نقش مهم و تاثیرگذاری در برقراری ارتباط گسترده و مستقیم بین جایگاه داران و عرضه کنندگان سوخت با شرکتهای تولید کننده ، صاحبان صنایع وابسته و خدمات رسان این بخش ایفا کند.
این حرکت به عنوان یک تجربه نو در حوزه انرژی ، بحث بروزرسانی فن آوری و دانش در جایگاههای عرضه بنزین ، نفت گاز و CNG و همچنین بروزرسانی تجهیزات و در نهایت ایمن سازی جایگاهها را دنبال می کند.
آنچه مسلم است با تغییرشکل زندگی مردم در جوامع امروزی و اهمیت تأمین سوخت و انرژی به عنوان یکی از مهمترین مسائل بویژه در جوامع صنعتی و پیشرفته ، حرکت کشورهای در حال توسعه در این مسیر را اجتناب ناپذیر می کند و را در واقع می توان در همین چارچوب ارزیابی کرد.
از سوی دیگر اهمیت سوخت در توسعه کشورها و نقش بی بدیل آن در تولید و حمل و نقل و صنعت برکسی پوشیده نیست و به دلیل اهمیتی که اکنون سوخت در جامعه دارد نمی توان تبادل دانش و دستیابی به فن آوری نوین را در این بخش نادیده گرفت. و با این نگاه برگزاری چنین نمایشگاههای با اهداف بیان شده امری ضروری است.
بی تردید در جهان صنعتی امروز حمل و نقل به دلیل نیاز مبرم مردم به آن ، در بیشتر کشورها بزرگترین بخش مصرف کننده انرژی بوده و در این میان اهمیت و جایگاه جایگاههای سوخت در کشورها کاملا روشن است و نخستین نمایشگاه جایگاههای سوخت و صنایع وابسته تهران می تواند فرصتی کم نظیر را برای عرضه خدمات و مدرنترین محصولات در اختیار جایگاه داران قرار دهد.
به اعتقاد کارشناسان در ایران بخش حمل و نقل (جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی ) بعد از بخش ساخت و ساز و مسکن در جایگاه دوم مصرف انرژی قرار گرفته است وهمین موضوع، ضرورت و اهمیت تبادل اندیشه صنعتگران و محققان داخلی با پیشگامان جهانی در عرصه سوخت به عنوان رویکرد مهم نمایشگاه جایگاه داران سوخت را به امری اجتناب ناپذیر تبدیل کرده است.
عده ای بر این باورند که نخستین نمایشگاه تهران که از سوم تا ششم دیماه جاری برگزار می شود فرصت کم نظیر و مناسبی است که جایگاه داران و صاحبان صنایع وابسته خدمات و محصولات خود را معرفی و عرضه کنند.
این نمایشگاه در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و سند چشم انداز جایگاهداری در کشور ارزیابی می شود و تاثیر مهمی در سامان دهی ، یکسان سازی ، بروز رسانی و در نهایت توسعه کار آفرینی ، گردشگری و رونق اقصادی کشور در این حوزه مهم اقتصادی دارد.
رئیس انجمن جایگاه داران عرضه سوخت کشور هم اعتقاد دارد که با اجرای طرح ساماندهی و بهسازی سوخت کشور ، می توان نزدیک به 50 هزار شغل مستقیم در این جایگاه ها ایجاد کرد .
به گفته بیژن حاج محمد رضا ، با اجرای این طرح که در شش هزار و هشتصد جایگاه فعلی سوخت سراسر کشور قابل اجرا است ، هر جایگاه بصورت یک مجموعه کامل، خدمات مورد نیاز را به خودروهایی که برای سوخت گیری وارد جایگاه ها می شوند ارائه می دهند.
وی در حاشیه نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : برپایی این نمایشگاه با شرکت جمعی از شرکتها و سرمایه گذاران حوزه انرژی ، گام نخست برای اجرایی شدن این طرح است .
وی با تاکید بر اینکه برگزاری نمایشگاه جایگاه داران یک نیاز ضروری برای بروز رسانی جایگاه ها و ارائه خدمات خوب به مردم است گفت: در چند دهه اخیر یکی از نیازهای بخش تامین و توزیع سوخت کشور، پیوند هرچه بیشتر و بهتر حوزه های اقتصادی، صنعتی، بانکداری و بیمه ای و فناوری بوده است.
رئیس انجمن جایگاه داران سوخت کشور از عقب ماندگی چند دهه جایگاه های سوخت کشور نسبت به تکنولوژی روز دنیا ابراز تاسف کرد و افزود: برای رسیدن به جایگاه واقعی در صنعت جایگاه داری سوخت کشور، برگزاری چنین نمایشگاهی اجتناب ناپذیر و در بسیاری موارد گره گشا است که امیدواریم، نتیجه این نمایشگاه به نوسازی جایگاه های سوخت و تجهیزات آن و همچنین بهره گیری از تکنولوژی و فناوری های روز دنیا منجر شود تا ضمن خدمت رسانی بهتر به مردم، صاحبان و زحمت کشان این صنعت نیز از وضعیت موجود نجات یابند.
وی خاطر نشان کرد: درحوزه تامین، توزیع و عرضه سوخت کشور ده ها صنف به صورت مستقیم و غیرمستقیم با هم مرتبط هستند که در نخستین نمایشگاه جایگاه های سوخت کشور توانمندی ها و تولیدات آن ها به نمایش گذاشته شد .
حاج محمد رضا گفت: انجمن جایگاه داران سوخت کشور از دولت پول و اعتبار نمی خواهند و تنها خواسته آنان از دولت، هموار کردن و بازکردن راه ها و گره های اداری برای گشایش اعتبار و بهره گیری از سرمایه گذاری خارجی است.
مدیرعامل مرکز مطالعات و برنامه ریزی جایگاه های سوخت کشور نیز می گوید براساس برنامه چشم انداز 1400 ، تصدی گری دولت در این حوزه کاهش می یابد و پیش بینی می کنیم که با برپایی این نمایشگاه پیوند گستردهای در بخش های دیربط ایجاد شود و برپایی این نمایشگاه نقش تاثیرگذاری در توسعه کسب و کار در این بخش داشته باشد.
علی منشی با تاکید بر اهمیت برگزاری نخستین نمایشگاه بین المللی جایگاههای سوخت و صنایع وابسته ، به خبرنگاران گفت: برپایی همایش فرصت های سرمایه گذاری در صنعت جایگاه داری از اهم برنامه های این نمایشگاه است که انتظار می رود با استقبال شرکت کنندگان و علاقمندان قرار گیرد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.