همزیستی نیوز - عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: باید سر مطالبات و انتظاراتمان بایستیم و مطالبه کنیم آن رمان هم دولت کوتاه میآید اما تا زمانی که مسئولی به استان میآید و به یک فعال سیاسی استان توهین میکند و بومی بهجای حمایت از من بومی به تخریبم کمک میکند نباید انتظار داشت اتفاقی مثبت رخ دهد.
به گزارش ایسنا، منطقه خلیجفارس، محمود رئوفی شامگاه پنجشنبه(28 بهمن) در نشست جمعی از صاحبنظران سیاسی و علمی استان با احمد مرادی، افزود: جای برگزاری همچین نشستهایی که ورا از جناحبندیهای سیاسی گردهم آمده و مشکلات استان را شناسایی و برای آن چارهاندیشی کرد، خالی بود.
وی بابیان اینکه دغدغههای مرادی(نماینده مجلس) در کمتر از یک سال از ورودش به بهارستان همان دغدغههای بنده از دوران اصلاحات تاکنون است، تصریح کرد: از چهار نماینده استان در مجلس، بهجز مرادی، تا اندازهای هاشمی تختی، مقداری ذوالقدر پیگیر مشکلات استان هستند اما یکی از نمایندگان تنها راجع به مسائل بینالمللی به اظهارنظر میپردازد و در خصوص برجام صحبت میکند.
رئوفی با اشاره به اینکه در نگاه به توسعه دو دیدگاه مطرح است، اضافه کرد: دیدگاه نخست دیدگاه تکنوکرات ها و مدیران اجرایی است که کمتر به سیاست بها میدهند اما نگاه دوم هرمزگان را مانند تهران و اصفهان مقایسه میکنند که وقتی اصولگرا بر سر قدرت میآید باید مدیران اصولگرا و وقتی اصلاحطلب باشد مدیر باید اصلاحطلب باشد و حتی اگر مدیر جناح خودی ضعیف باشد باید همان منصوب شود و توسعه استان در اولویت نیست.
این استاد دانشگاه بابیان اینکه باید به دنبال دیدگاه سوم باشیم و بین تفکر سیاسی و منافع استان جمعشویم، اضافه کرد:جناح سیاسی باید در تعلیق و دلبستگی سیاسی در پرانتز قرار بگیرد و مناصب سیاسی استان باید تقسیمبندی شود بهطور مثال استاندار، معاونین و روسای دانشگاه هم جناح دولت اما مدیرکل دستگاههای اجرایی حتماً نباید هم جناح با دولت باشند بلکه باید به توانمندی افراد نگریسته شود و توسعه استان اولویت قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه این دیدگاه شدنی اما سخت است، افزود: باید تمرین کرد و با برگزاری نشستهای اینچنینی میتوان به این مهم رسید اما تنها همت، پشتکار و تلاش میخواهد گرچه الآن قدرت هرمزگان در مرکز کاهشیافته و به نسبت دولت اصلاحات ضعیفتر هم شده زیرا در آن زمان در وزارت ارشاد و کشاورزی نیروهای هرمزگانی قرار داشتند.
رئوفی بابیان اینکه مطالبه گری هرمزگانیها در حال حاضر تا حاجیآباد هم نمیرسد، تصریح کرد: باید مجمع نمایندگان فعلی استان و ادوار در این زمینه فعالشده و در مسیر توسعه استان به انتقال دغدغهها تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه باید مجمع نمایندگان استان در چنین نشستهایی فعالتر شده و مرادی را تنها نگذارند، خاطرنشان کرد: یکصدا بهجایی نمیرسد و با تهمتهای ناروا و سنگاندازی سعی در خاموش کردنش دارند اما اگر در منافع مشترک استان کنار هم بایستیم و حمایت کنیم بهطور حتم کسی اجازه تهمت زنی به خود نمیدهد.
این فعال سیاسی بابیان اینکه درگذشته روزنامه ایران کاریکاتوری چاپ کرد که خشم مردم آذربایجان و به پخش سریالی خشم مردم چهارمحال و بختیاری را درآوردند، اضافه کرد: مسئولان بابت این موضوعات مجبور به عذرخواهی شدند اما در هرمزگان استاندار نقد میشود اما منتقد به انواع مختلف تهمت میشنود اما هم استانیها به حمایت از منتقد نمیپردازند و همین عوامل سبب بیانگیزگی میشود.
رئوفی در توسعه استان سهم عوامل درونزا را بیشتر از بیرون زا دانست و عنوان کرد: معتقدم توسعهنیافتگی و درحالتوسعه بودن هرمزگان به خودمان بازمیگردد، تصریح کرد: در هرمزگان خودزنی رنج بزرگی است و در غریبه نوازی ید طولانی داریم و شاید عدم توسعهیافتگی 90 درصدش به خودمان و تنها 10 درصدش به دولتها بازگردد.
وی بابیان اینکه وقتی کسانی امثال جراره و مرادی به مجلس راه یافتند، خودیها ناراحت بودند و انگار این دوستان هرمزگانی نیستند، اضافه کرد: بههرحال پس از انتخابات سال 96 چه روحانی باشد چه نباشد، استاندار تغییر میکند و حال باید منتظر ماند و مشاهده کرد برای انتصاب استاندار چه اتفاقاتی صورت بگیرد.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان با اشاره به اینکه در کشور هفت منطقه آزاد وجود دارد و تنها دو منطقه آزاد آن مدیران غیربومی دارد که در هرمزگان وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید سر مطالبات و انتظاراتمان بایستیم و مطالبه کنیم آن رمان هم دولت کوتاه میآید اما تا زمانی که مسئولی به استان میآید و به یک فعال سیاسی استان توهین میکند و بومی بهجای حمایت از من بومی به تخریبم کمک میکند نباید انتظار داشت اتفاقی مثبت رخ دهد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.