همزیستی نیوز - طرح عظیم بانکرینگ سلخ در منطقه آزاد قشم با هدف سوخت رسانی به کشتی های عبوری در خلیج فارس با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افتتاح شد.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی منطقه آزاد قشم، مدیرعامل شرکت ستاره قشم در این مراسم طی سخنانی گفت: پروژه بانکرینگ سلخ قشم با سهم ۶۰ درصدی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، ۲۵ درصدی منطقه آزاد قشم و ۱۵ درصدی شرکت ملی نفتکش ایران در بیش از ۱۲ هکتار زمین با ۱۰ مخزن آتمسفری عمودی با سقف ثابت و ارتفاع 9.6 متر و قطر ۲۷ متری امروز به بهره برداری رسید.
احمد سرکندی افزود: ظرفیت هر یک از این ۱۰ مخزن پنج هزار و ۲۶۰ تن و به عبارتی در مجموع ۵۲ هزار و ۶۰۰ تن است که قابلیت افزایش تا یک میلیون بشکه در سال را دارد.
او ادامه داد: این پروژه در فازهای بعدی به تدریج به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن و به تناسب افزایش فعالیت ها تا ظرفیت ۵۰۰ هزار تن و در نهایت تا ۷۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت ستاره قشم گفت: این طرح مهم نفتی در منطقه سلخ جزیره قشم دارای دو موج شکن است که موج شکن اصلی آن به طول یکهزار و ۶۵۰ متر می باشد که یکهزار و ۲۰۰ متر آن ساخته شده و موج شکن دوم هم با ۶۰۰ متر طول با اتمام ۴۰۰ متر همچنان در حال تکمیل است.
وی بیان کرد: این پروژه دارای دو اسکله در کنار موج شکن اصلی و پنج اسکله در بخش پسکرانه حوضچه آرامش است که دو اسکله ۱۰ هزار تنی و ۳۵ هزار تنی دارد.
سرکندی از کاهش ۱۳۰ مایلی سایت سوخت رسانی سلخ قشم در مقایسه با بندر فجیره، به عنوان یک امتیاز ویژه برای کشتی ها در صرفه جویی زمان و سوخت نام برد و گفت: منطقه سلخ قشم با تبدیل شدن به قطب بانکرینگ جنوب کشور نقش مهمی در تحولات کلان اقتصادی این منطقه ایفا خواهد کرد.
بنا به این گزارش، این پروژه که از سال ۱۳۸۷ کلید خورده بود در حقیقت اقدامات اصلی آن از سال ۱۳۹۲ شروع شد و فاز اول آن امروز با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حمیدرضا مومنی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، جمعی از مسئولان کشور، استانی و منطقه آزاد قشم افتتاح و به بهره برداری رسید.
جزیره قشم با یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع وسعت و ظرفیت های ارزشمند نفت، گاز و انرژی در جنوب کشور واقع شده است.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.