همزیستی نیوز - سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تغذیه مناسب سالمندان میتواند بر افزایش مقاومت بدن آنان در برابر ویروس کووید -۱۹ موثر باشد.
به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری با بیان اینکه انجام مراقبتهای تغذیهای در سالمندان به منظور افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس کووید -۱۹ از اهمیت ویژهای برخوردار است، اظهار کرد: به سالمندان توصیه میشود طی روز آب فراوان بنوشند، از منابع ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها در رژیم غذایی خود استفاده و از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها اجتناب کنند.
وی ادامه داد: به دلیل کاهش جذب کلسیم و ویتامین D در بدن سالمندان توصیه میشود روزانه حداقل دو لیوان شیر و یا معادل آن لبنیات مصرف کنند همچنین ضروری است که برای مصرف مکمل کلسیم و ویتامین D با پزشک خود مشورت کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه همزمان با افزایش سن، جذب ویتامین B۶ و B۱۲ در بدن کاهش پیدا میکند، تاکید کرد: لازم است این کمبود از طریق مواد غذایی شامل گوشت، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات سبوسدار جبران شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.
لاری در پایان توصیه کرد: سالمندان از نوشیدن چای یک ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا بهدلیل تاثیر آن در کاهش جذب آهن و از مصرف مواد قندی و شیرین، غذاهای چرب، سرخ شده و پرنمک - که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن میشود - بهطور جد خودداری کنند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.