همزیستی نیوز - نوشیدنی آب و لیمو را جایگزین نوشیدنیهای قندی کنید تا بدن به جای کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی مانند ویتامین سی، پتاسیم و منیزیم را به دست آورد.
نوشیدنیهای روزانه مضر مانند نوشابه، شربت و ماءالشعیر را فراموش کنید. به جای آن نوشیدنیی را امتحان کنید که نیاز دارید. نوشیدنی پیشنهادی «ایرنا زندگی» در این دوره شیوع کرونا ویروس سیستم ایمنی بدن شما را بالا میبرد و چند مزایای دیگر هم دارد که بسیار برای سلامتی مفید است. دقت کنید، نوشیدنی مورد نظر ما، آب و لیمو است پس کسانی که به هر دلیلی به میوه لیمو حساسیت و قند خون دارند یا به فشار خون پایین مبتلا هستند از نوشیدن آن امتناع کنند. چرا نمیگوییم آبلیمو بخورید و توصیه میکنیم که آب و لیمو بنوشید؟ زیرا آبلیمو به علت اسیدیتهی بالا ممکن است معده را اذیت کند و باعث ضعف ناگهانی شود که در این صورت منجر به اضافه وزن میگردد.
۱. کاهش وزن
اسید سیتریک موجود در آب و لیمو میتواند به هضم بهتر غذاها و دفع مواد چربی کمک کند. مطالعات انجام شده بر روی موشها حاکی از آن است که هیدروکسی سیتریک اسید، ماده شیمیایی که شبیه اسید سیتریک است و اشتها را سرکوب میکند و با کند کردن آنزیمهای تولید کننده چربی، کاهش وزن را تحریک میکند؛ اما این بدان معنا نیست که هر چقدر غذا میل کنید آب و لیمو آن را حل میکند و شما وزن اضافه نمیکنید. برای کاهش وزن به این روش بهتر است نوشیدنیهای قندی خود را کاهش دهید، آب بیشتری بنوشید و رژیم غذایی نسبتا سالمی را دنبال کنید تا در صحت سلامت وزن کم کنید.
مانند تمام مرکبات، لیمو منبع بزرگی از ویتامین سی است که مزایای پزشکی متعددی دارد. با افزایش سلولهای سفید خون به سیستم ایمنی کمک میکند، موجب جذب بیشتر آهن موجود در غذاها میشود؛ در تولید کلاژن کمک میکند که برای بهبود زخم و داشتن پوست سالم بسیار مهم است. لیمو همچنین حاوی فلاونوئیدها هستند که مزایای ضد التهابی دارند. بسیاری از محصولات مراقبت از پوست موضعی، حاوی ویتامین سی و فلاونوئیدها هستند که برای داشتن پوستی صاف و همچنین محافظت از آن در برابر آسیبهای ناشی از استرسهای محیط اطراف ضروری هستند.
۳. کاهش التهابات
فلاونوئیدها در آب و لیمو میتوانند به مبارزه با التهاب کمک کنند که برای سلامت مغز، سلامت قلب و آرتریت مفید است. همچنین به گزارش بنیاد آرتروز آمریکا، ویتامین سی موجود در آب و لیمو میتواند به جلوگیری از آرتریت التهابی و ترویج سلامت مفاصل کمک کند. در یک مطالعه مبتنی بر جمعیت در مورد مردان و زنان ۴۵ تا ۷۴ سال، محققان دریافتند کسانی که کمترین میزان مصرف میوه و ویتامین سی را داشتند، سه برابر بیشتر از کسانی که مصرف ویتامین سی بالاتری داشتند، دچار آرتریت می شوند. این مطالعه در سالنامههای بیماریهای روماتیمیک منتشر شده است.
منبع: ایرنا
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.