همزیستی نیوز: استاد جامعهشناسی ارتباطات معتقد است، توسعه پایدار در گرو منابع طبیعی و جغرافیایی نیست بلکه با انسان های فرزانه محقق می شود.
به گزارش ایرنا، مراسم رونمایی از پنج اثر جدید پروفسور باقر ساروخانی با عنوان «جامعه شناسی ارتباطات، مبانی واصول»، «جامعه همه جایی»، «جامعه شناسی نوین ارتباطات»،
«کودکان و رسانه های جمعی، مبانی نظری»، «کودکان و رسانه های جمعی، نقد فیلمهای کودکان در رسانه ملی» روز دوشنبه در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
پروفسور ساروخانی در این مراسم تصریح کرد: غربت کتاب و نویسنده آن، تاریخی است و درگذشته هم این غربت و تنهایی وجود داشته است.
وی با بیان اینکه متاسفانه امروزه نویسنده ها با کتاب نمی توانند کسب روزی کنند، گفت: تصور می شود بحث کتاب نوشتن در همیشه تاریخ با مشکلاتی مواجه بوده و مراسم امروز را باید به نوعی روز جشن کتاب و مطالعه تلقی کرد.
استاد جامعه شناسی ارتباطات گفت: کتابت، انباشت دانایی است و امیدوارم روزی برسد که در تمام روستاهای کشور در هر خانه یک کتابخانه داشته باشیم.
پروفسور ساروخانی گفت: انسان ها برای ادامه حیات به کتاب نیاز دارند زیرا انسان با کتاب جاودانه خواهد شد.
وی با بیان اینکه توسعه پایدار با منابع طبیعی و جغرافیایی نیست بلکه با انسان های فرزانه است، افزود: انسان فرزانه جز با کتاب انس نخواهد گرفت، دنیا جدید دنیای رسانه است و بدون تردید انسان رسانه ای جزء شامل تمامی انسان های امروز می شود.
پروفسور ساروخانی گفت: امروز آدم ها پیام آور هستند و دوران انحصار سازی پیام آوری شکسته شده و هر انسانی خود می تواند یک پیام آور باشد.
وی ادامه داد: رسانه می تواند یک خبر را بزرگ و انسان بزرگ را کوچک کند و رسانه بدو حیات سیاسی و اجتماعی جوامع امروز بشری به شمار می روند.
مراسم رونمایی از پنج اثر پروفسور ساروخانی با حضور حجت الاسلام سیدمحمد دعایی مدیر مسوول روزنامه اطلاعات و جمعی از فرهیختگان حضور داشتند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.