b_300_300_16777215_00_images_958_sargige.jpg

همزیستی نیوز - سرگیجه اصطلاحی است که برای توصیف نداشتن تعادل جسمی به کار گرفته می‌شود و می‌تواند بر اثر مشکلات متعدد در وضعیت سلامت فرد ظاهر شود.

به گزارش ایسنا، اگرچه سرگیجه در افراد مختلف تاثیرات متفاوتی به جا می‌گذارد اما به طور معمول با احساس گیج رفتن، تعادل نداشتن و تاب خوردن همراه است.

همچنین از جمله دیگر علائم این بیماری شامل حالت تهوع، حرکت غیرمعمول چشم، سردرد، عرق کردن، وزوز گوش‌ها یا از دست دادن قدرت شنوایی است.

هر کدام از این علائم می‌تواند برای مدت چند دقیقه تا چند ساعت ادامه پیدا کند. همچنین سرگیجه از دست رفتن ناگهانی تعادل توصیف می‌شود و می‌تواند از وجود مشکل در گوش یا ضربه دیدن سر ناشی شود.

دلیل نهفته سرگیجه بستگی به این دارد که سرگیجه فرد "مرکزی" است یعنی به دلیل وجود مشکل در مغز یا نخاع ظاهر می‌شود یا اینکه "حاشیه‌ای" است و از وجود مشکل در گوش داخلی ناشی می‌شود.

به گزارش مدیکال دیلی، هر چند رایج‌ترین دلیل سرگیجه عفونت گوش داخلی است اما این وضعیت همچنین می‌تواند از ضربه خوردن به سر یا حتی میگرن ناشی شود هر چند کمتر رایج است. در این موارد سرگیجه می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات جدی‌تر همچون سکته مغزی یا خونریزی در مغز باشد.

نوشتن دیدگاه

نظراتی که حاوی توهین یا افترا می باشند، منتشر نخواهند شد.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

پیشخوان

آخرین اخبار