همزیستی نیوز - صحبت از اینکه سرطان به یکی از شایعترین بیماریهای عصر حاضر بدل شده، حرف تازهای نیست؛ بیماریای که متأسفانه هر سال جان تعداد قابل توجهی از افراد را میگیرد. یک سؤال اساسی در خصوص این بیماری این است که مردان بیشتر تحت تأثیر آن قرار میگیرند یا زنان؟ احتمال بهبود کدامیک در مواجهه با این بیماری بیشتر است؟
به گزارش ایسنا، «شفقنا» به نقل از دیلی میل ادامه داده است: صرف نظر از اینکه هر سال چه تعداد زن و مرد به انواع سرطان مبتلا میشوند، مسأله مهم، نحوه برخورد آنها با این بیماری است؛ اینکه کدام گروه در مبارزه با سرطان سربلند بیرون میآیند؟ شاید گمان کنید، مردها برابر سختی و درد مقاومت بیشتری از خود نشان میدهند و به همین خاطر احتمال بهبودشان پس از ابتلا به سرطان بیشتر است؛ تصوری کاملاً غلط که موجب شده مردان نشانههای بیماری را جدی نگیرند و به پزشک مراجعه نکنند.
این تصورات رایج که از مردان افرادی قدرتمند با روحیه ساخته است، موجب شده که آنها در مواجهه با هر بیماری دیرتر به پزشک مراجعه کنند. در واقع، بر خلاف زنان که اغلب پس از مشاهده اولین نشانههای درد ترجیح میدهند با دکتر مشورت کنند، مردان نسبت به این مسأله تمایل چندانی ندارند. به همین خاطر، آنها نشانههای بیماری خود را انکار میکنند و این مسأله در خصوص بیماریهای خطرناکی مانند سرطان میتواند موجب مرگ آنها شود.
به دلیل وجود همین خصیصه، در حال حاضر تعداد مردانی که از افسردگی، اضطراب و ناامیدی رنج میبرند بیشتر از زنان است؛ چراکه برای مردان صحبت در مورد مشکلات و مشورت با پزشک کاری سخت محسوب میشود که قدرت مردانه آنها را زیر سؤال میبرد. این در حالی است که برای زنان صحبت در خصوص احساساتشان به سادگی اتفاق میافتد و مراجعه به دکتر مسأله دشواری برایشان نیست.
بنابراین، خلاف باورهای رایج ما احتمال مرگ مردان در صورت مبتلا شدن به سرطان بیشتر از زنان است و دلیل اصلی این اتفاق، جدی نگرفتن نشانههای بیماری و عدم تمایل آنها برای رفتن نزد پزشک است.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.