از زمان ارائه اولین نسل ولوو XC۹۰ در سال ۲۰۰۲، فروش این SUV سوئدی در انگلستان آغاز شده و این شرکت بیش از ۵۰ هزار دستگاه از این محصولش را به فروش رسانده است. محققان بر این باورند که این خودرو بسیار زود فناوریهای تشخیص خطر را در ساختار خود پذیرفته و به همین دلیل عنوان ایمنی بیعیب و نقص برایش مناسب است.
براساس تحلیل دادههای محققان موسسه مستقل Thatcham، این ساختار خودرویی موثرترین و چشمگیرترین فناوری ساخته شده پس از کمربند ایمنی در نجات جان مسافران و سرنشینان یک خودرو به شمار میآید. استفاده از کمربند ایمنی از سال 1965 در انگلستان اجباری شد و تا کنون جان بسیاری از مردم را نجان داده است. در حال حاضر نیز، سامانه ترمز اضطراری خودکار به صورت استاندارد روی بسیاری از خودروها مانند برخی از مدلهای مرسدس و فولکسواگن وجود دارد و بسیاری از شرکتها در حال توسعه آن هستند.
موسسه Thatcham بر این باور است که ترمزهای اضطراری خودکار تا کنون جان بیش از 1100 نفر در بریتانیا را نجات داده و در دهه آینده میتواند مانع از 122000 تلفات ناشی از رانندگی گردد.
این سامانه ترمز اضطراری خودکار، به گونهای طراحی شده که مانع از برخوردهای احتمالی در حین حرکت خواهد شد و مدلهای مختلفی از آن وجود دارد که به کمک لیزر، دوربین و رادار به شناسایی عابران و خودروها میپردازند.
این فناوری در اصل شبیه سامانه کنترل کروز خودکار عمل میکند که با شناسایی سپر خودروها یا بدنه آنها در بزرگراه به تنظیم سرعت پرداخته و فاصله مناسب با خودروهای دیگر را حفظ خواهد کرد.
ولوو مدتهاست که ایمنی را با محصولات خود سازگار کرده و جای شگفتی نیست که عنوان ایمنترین خودروسازی در بریتانیا را کسب کند. از طرفی این خودروساز در سال 2008 ادعای جسورانهای را مطرح کرد که تحقق آن میتواند یکی از رویاهای همیشگی مردم در دنیای خودرو و رانندگی باشد. ولوو ادعا کرده است که پس از سال 2020 هیچ فردی در حین رانندگی با محصولات این خودروسازی کشته نخواهد شد و قدمهای این خودروسازی حکایت از نزدیک شدنش به اهداف این مسیر دارد.
منبع: ایلنا
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی یابند.